Concerten & Festivals

Concerten, festivals en andere vormen van live entertainment zijn niet meer weg te denken uit de evenementenwereld. Of het nu gaat om een concert, festival of muziekevenement: LSP Stage Equipment is uw partner als het gaat om de verhuur van licht, geluid, video en rigging faciliteiten. LSP Stage Equipment heeft een enthousiast en gespecialiseerd team die graag een stap extra zetten voor de glimlach van hun klant.

Ook voor “Concerten & Festivals” kunt u rekenen op de professionals van LSP Stage Equipment. Bij LSP denken we graag met u mee, we geven u hierbij graag een deskundig advies. Interesse? Bel of mail voor een afspraak.

Evenementen zijn er in vele soorten en maten. Klein of groot evenement? Muziekgenres zoals jazz, pop, hardstyle, rock of house? LSP Stage Equipment is totaalleverancier voor zowel nationale als internationale tourende artiesten, maar ook een groot aantal concerten en festivals in Nederland. Wij brengen hiervoor graag samen met u de mogelijkheden in kaart, waarmee u van begin tot eind kunt rekenen op advies van onze gespecialiseerde crew. Voor licht, geluid, video, rigging of backline oplossingen bent u bij LSP aan het juiste adres. We zorgen graag samen met u voor een onvergetelijk evenement!

LSP Group is gevestigd in Den Bosch (‘s-Hertogenbosch), direct aan de A59 – Afslag Engelen (Boksheuvelstraat 24B). LSP Group staat u graag te woord via info@lspgroup.nl of telefonisch via +31 73 644 74 91.