Congressen

Een congres is een grootschalige bijeenkomst rond een bepaald thema, waar bijvoorbeeld wetenschappers of leden van een bepaald bedrijf en/of organisatie aan deelnemen. Voor wetenschappelijke congressen of congressen in het bedrijfsleven is ook de term symposium of conferentie gebruikelijk.

LSP Stage Equipment is uw partner als het gaat om de verhuur van licht, geluid, video en rigging faciliteiten. LSP Stage Equipment heeft een enthousiast en gespecialiseerd team die graag een stap extra zetten voor de glimlach van hun klant.

Ook voor “Congressen” kunt u rekenen op de professionals van LSP Stage Equipment. Bij LSP denken we graag met u mee, we geven u hierbij graag een deskundig advies. Interesse? Bel of mail voor een afspraak.

Innovatieve techniek staat bij LSP Stage Equipment hoog in het vaandel. De juiste licht-, beeld- en geluidstechniek zorgt voor een passende vorm aan het congres, de vergadering of presentatie. Het maakt niet uit of u een presentatie heeft voor 10 medewerkers of een presentatie voor duizenden medewerkers. U kunt dit met een gerust hart overlaten aan de professionals van LSP Stage Equipment.

LSP Group is gevestigd in Den Bosch (‘s-Hertogenbosch), direct aan de A59 – Afslag Engelen (Boksheuvelstraat 24B). LSP Group staat u graag te woord via info@lspgroup.nl of telefonisch via +31 73 644 74 91.