Dance Events

Dance Events zijn niet meer weg te denken uit de evenementenwereld. Nederland is wereldwijd leider op het gebied van Dance Events. LSP Stage Equipment is uw partner als het gaat om de verhuur van licht, geluid, video en rigging faciliteiten. LSP Stage Equipment heeft een enthousiast en gespecialiseerd team die graag een stap extra zetten voor de glimlach van hun klant.

Ook voor “Dance Events” kunt u rekenen op de professionals van LSP Stage Equipment. Bij LSP denken we graag met u mee, we geven u hierbij graag een deskundig advies. Interesse? Bel of mail voor een afspraak.

Steel de show met de gewenste sfeer tijdens een indoor of outdoor evenement. De juiste licht-, beeld- en geluidstechniek is daarbij van cruciaal belang en zorgt voor een onvergetelijk Dance Event. Doordat wij zowel licht, geluid als beeld op ons nemen heeft u als organisatie één aanspreekpunt die u graag begeleid tijdens het gehele traject.

LSP Group is gevestigd in Den Bosch (‘s-Hertogenbosch), direct aan de A59 – Afslag Engelen (Boksheuvelstraat 24B). LSP Group staat u graag te woord via info@lspgroup.nl of telefonisch via +31 73 644 74 91.