“GEEF GEHOOR AAN UW EVENEMENT”

LSP Stage Equipment heeft zich gespecialiseerd in de totale verzorging van geluidsversterking tijdens evenementen, concerten, beurzen en congressen. Een goede verstaanbaarheid is bij een presentatie van groot belang. U wilt een gastspreker, band of artiest van begin tot eind goed kunnen horen. Er is niets zo vervelend als een haperende microfoon, een storend geluid of stemmen die als een echo terugkaatsen door de zaal.

Topkwaliteit geluid voor het juiste aantal gasten…

De goed opgeleide en bovendien representatieve technici van LSP Stage Equipment weten uit ervaring hoe professioneel geluid moet klinken. Zo dragen wij zorg voor ieder detail van uw presentatie en geven wij dit de grootst mogelijke aandacht om het maximale resultaat te halen uit uw evenement.

Luidsprekers

Wat kan er niet ontbreken tijdens een evenement? Natuurlijk, een professionele geluidsweergave! Het maak niet uit of u een evenement heeft voor 10 personen of een popconcert voor duizenden bezoekers. Onze geluidstechnici zorgen er altijd voor dat sprekers en artiesten prima verstaanbaar zijn. Op de eerste en de achterste rij. En zowel binnen als in de buitenlucht.

Mengtafel

Een mengpaneel, (mengtafel) is een apparaat waarmee audiosignalen van verschillende bronnen gemengd kunnen worden. Het is nodig wanneer er meerdere personen met een microfoon aan het woord komen, zoals gastsprekers tijdens een congres of bedrijfspresentatie. Acteurs, sprekers, artiesten en/of bands bij een optreden of presentatie. Onze geluidstechnici kiezen de juiste mengtafel voor een theatershow, popconcert of bedrijfspresentatie.

Microfoons

Microfoons zijn het meest essentiële deel van geluidsopname en versterking, live of in de studio. Draadloos én draadgebonden. Microfoons zijn er in veel soorten en maten en elke toepassing vraagt om een specifieke microfoon. Onze geluidstechnici geven u graag advies over statiefmicrofoons, headsets, reversmicrofoons, handmicrofoons of druppelmicrofoons.