“EEN ONVERGETELIJKE SFEER VOOR UW EVENEMENT”

Special effects zijn steeds meer in opkomst en eigenlijk niet meer weg te denken bij een groot aantal evenementen. Versterk uw evenementen met een verbluffende lasershow. Verras het publiek met confetti effecten. Laat uw video-projecties schitteren op een waterscherm.

Maak uw evenement onvergetelijk…

Op steeds meer evenementen zijn naast een basis set-up van licht en geluid de special effects niet meer weg te denken. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende special effects zoals; lasershows, confetti-shows, CO2-effecten, Vuurshows en Sky-Roses. Laat uw evenement slagen en laat een blijvende herinnering achter bij uw publiek! Een eerste indruk kunt u namelijk maar een keer maken.

Confetti

Confetti is een traditioneel, vrolijk en sfeerverhogend effect dat nog veelvuldig wordt gebruikt om de feest-stemming te verhogen tijdens het evenement. Confetti, streamers of een combi ervan. LSP Stage Equipment biedt voor iedere situatie een passende oplossing. Belangrijk: de confetti die wij gebruiken is niet brandbaar en geeft niet af, zelfs niet als het nat wordt.

Laser

Er wordt tijdens evenementen veel gebruik gemaakt van lasers, omdat het een indringende en bijzondere ervaring voor de toeschouwer teweegbrengt. De ruimtelijke werking van laser zorgt ervoor dat het publiek als het ware midden in de show zit. Een effect dat nog sterker is als de lasershow wordt ondersteund door muziek, beeld- en geluidseffecten.

CO2

CO2 is een steeds meer gebruikt effect op feesten, openingen, tentoonstellingen enzovoorts, is het imposante verschijnsel van CO2. Een of meerdere CO2-Jets of Dominators (5-voudige CO2 Unit) worden aangesloten op CO2 flessen. Op het moment dat u wenst spuiten deze CO2jets in mum van tijd een enorme hoeveelheid ijskoude, hagelwitte, volle damp.

Schuim

Schuimparty! Wie kent het niet? Springen en dansen in een mooie laag schuim. Groot of klein? Binnen of buiten? Met de schuimmachines van LSP kan je werkelijk alles mee! Bovendien is het schuim niet schadelijk voor kleding (bij normaal gebruik).

Vuur

Als zeer speciaal effect hebben wij meerdere vuurproject-oren voor uw evenement. Deze worden veilig bestuurd door middel van DMX met safety kanalen. Dit effect is zeer mooi in combinatie met bijvoorbeeld rook en/of laser. Het is een effect waar uw publiek versteld van zal staan. Van klein en subtiel tot groots en overdonderend: u heeft de keuze uit tal van effecten.

Rook

Rook is natuurlijk niet weg te denken bij evenementen, theatershows, televisieopnamen en popconcerten. Met een rookmachine maak je een feest helemaal af! Licht en lasers komen beter uit en het geeft extra sfeer. Een rookmachine zorgt voor stoom, wat lijkt op rook en is dus niet schadelijk voor de gezondheid. Kortom; Alleen maar voordelen voor uw event!