“GEEFT HET BEELD VOOR UW EVENEMENT”

LSP Stage Equipment brengt u beelden tot leven tijdens een evenement, congres, presentatie, vakbeurs, bedrijfsfeest of een muziekconcert. Een gepast beeld brengt de boodschap beter over dan duizend woorden. Onze specialiteit is ervoor te zorgen dat uw boodschap niet verloren gaat in de massa.

Van een kleinschalige (product)presentatie tot een megagroot publieksevenement…

LSP Stage Equipment beschikt over het volledige videoprojectielijn voor de weergave van alle mogelijke beelden. Van LCD-Schermen en LED Wall Displays tot een groot aantal HD projectoren met de hoogst mogelijke lichtopbrengst. Kortom; alles voor het realiseren van kleine tot grote evenementen.

LCD Scherm

LCD Schermen van A-merken, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. LSP Stage Equipment beschikt over een groot aantal kleine- als wel de grote TV beeldschermen. Al onze TV beeldschermen zijn uitgerust met de modernste techniek en zijn hierdoor uitermate geschikt voor kwalitatief hoogstaande presentaties voor diverse evenementen en beurzen.

LED Wall

Een LED Wall is bijna niet meer weg te denken bij grootschalige indoor en outdoor evenementen. Een LED Wall heeft een decoratieve functie op grote podia. Een LED Wall vertoont onder andere levensgrote videobeelden tijdens evenementen als festivals, concerten, bedrijfspresentaties of productlanceringen. Vanwege de invloed van fel zonlicht vraagt een evenement in de buitenlucht om een andere lichtsterkte dan een evenement dat binnen plaatsvindt.

Laptop

Bij LSP huurt u laptops van diverse A-merken. De laptops van LSP Stage Equipment zijn standaard voorzien van de belangrijkste Microsoft Office-applicaties. Wanneer u een laptop huurt gaat u met een gerust hart u presentatie en/of congres in. Mocht u andere wensen hebben dan zijn wij u graag van dienst.