Overige Evenementen

Jaarlijks worden er tal van evenementen georganiseerd uit diverse categorieën. Er zijn dan ook een groot aantal publieke evenementen in verschillende soorten en maten. Het maakt niet uit of u een evenement organiseert voor 10 bezoekers of een evenement voor 10.000 bezoekers. Onze technici zorgen er voor dat u een onvergetelijke indruk op uw bezoekers of gasten maakt.

LSP Stage Equipment is uw partner als het gaat om de verhuur van licht, geluid, video en rigging faciliteiten. LSP Stage Equipment heeft een enthousiast en gespecialiseerd team die graag een stap extra zetten voor de glimlach van hun klant.

Ook voor “Overige Evenementen” kunt u rekenen op de professionals van LSP Stage Equipment. Bij LSP denken we graag met u mee, we geven u hierbij graag een deskundig advies. Interesse? Bel of mail voor een afspraak.

Evenementen zijn er in vele soorten en maten. Publieksevenementen en besloten evenementen. De juiste licht-, beeld- en geluidstechniek is van cruciaal belang en draagt ten alle tijden bij aan de sfeer van het evenement. Doordat wij zowel licht, geluid als beeld op ons nemen heeft u als organisatie één aanspreekpunt die u graag begeleid tijdens het gehele traject. We brengen graag samen met u de mogelijkheden in kaart en staan u bij met bijpassend advies. 

LSP Group is gevestigd in Ommen, Brink 15a op bedrijvenpark de Rotbrink. LSP Group staat u graag te woord via info@lspgroup.nl of telefonisch via +31 0529-740044.