Permanente Installaties

Voor de verkoop van hoogwaardige apparatuur is LSP Stage Equipment uw professionele partner. Ons gespecialiseerde team heeft met trots een groot aantal permanente installaties mogen realiseren, waarmee altijd samen met de klant wordt gekeken naar de mogelijkheden. Dit zorgt er voor dat wij u van A tot Z kunnen begeleiden in zowel het aankooptraject als de gehele levensduur van uw installatie.

LSP Stage Equipment is uw partner als het gaat om de verkoop van licht, geluid, video en rigging faciliteiten. LSP Stage Equipment heeft een enthousiast en gespecialiseerd team die graag een stap extra zetten voor de glimlach van hun klant.

Ook voor “Permanente Installaties” kunt u rekenen op de professionals van LSP Stage Equipment. Bij LSP denken we graag met u mee, we geven u hierbij graag een deskundig advies. Interesse? Bel of mail voor een afspraak.

Bent u op zoek naar een permanente installatie voor uw locatie? LSP Stage Equipment heeft alles in huis om vaste installaties te bouwen die gedurende langere periodes blijven staan. Alles op het gebied van licht, geluid, video en rigging faciliteiten. Wij garanderen topkwaliteit in combinatie met uitstekend advies en vakkundige installatie van vooraanstaande merken. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparatie, onderhoud en service.

LSP Group is gevestigd in Den Bosch (‘s-Hertogenbosch), direct aan de A59 – Afslag Engelen (Boksheuvelstraat 24B). LSP Group staat u graag te woord via info@lspgroup.nl of telefonisch via +31 73 644 74 91.