Personeelsfeesten

Personeelsfeesten zijn niet meer weg te denken bij een groot aantal bedrijven. Personeelsfeesten van 10 medewerkers tot 10.000 medewerkers met meerdere vestigingen in heel Nederland. Met een bijpassend thema en aansprekende artiesten wordt u personeelsfeest er een om nooit te vergeten.

LSP Stage Equipment is uw partner als het gaat om de verhuur van licht, geluid, video en rigging faciliteiten. LSP Stage Equipment heeft een enthousiast en gespecialiseerd team die graag een stap extra zetten voor de glimlach van hun klant.

Ook voor “Personeelsfeesten” kunt u rekenen op de professionals van LSP Stage Equipment. Bij LSP denken we graag met u mee, we geven u hierbij graag een deskundig advies. Interesse? Bel of mail voor een afspraak.

Personeelsfeesten geeft u niet dagelijks en daarom wilt u waarschijnlijk het maximale resultaat uit uw personeelsfeest halen. LSP kan u helpen dit zo professioneel mogelijk aan te pakken, waarbij gebruik gemaakt wordt van innovatieve techniek. De juiste licht-, beeld- en geluidstechnieken zijn belangrijke schakels om de juiste beleving te creëren. U kunt dit met een gerust hart overlaten aan de professionals van LSP Stage Equipment.

LSP Group is gevestigd in Den Bosch (‘s-Hertogenbosch), direct aan de A59 – Afslag Engelen (Boksheuvelstraat 24B). LSP Group staat u graag te woord via info@lspgroup.nl of telefonisch via +31 73 644 74 91.