Theatershows

Variërend van een concerttour met artiesten en/of bands tot musicals, cabaret en televisieproducties. U kunt steeds meer shows bewonderen in een groot aantal theaters in Nederland.

LSP Stage Equipment is uw partner als het gaat om de verhuur van licht, geluid, video en rigging faciliteiten. LSP Stage Equipment heeft een enthousiast en gespecialiseerd team die graag een stap extra zetten voor de glimlach van hun klant.

Ook voor “Theatershows” kunt u rekenen op de professionals van LSP Stage Equipment. Bij LSP denken we graag met u mee, we geven u hierbij graag een deskundig advies. Interesse? Bel of mail voor een afspraak.

LSP Stage Equipment is uw partner bij theatershows. LSP is door de ruime ervaring bij theatershows doorontwikkeld in het begeleiden van theatervoorstellingen en theatertours. Zo maken wij voor zowel de korte- als de langlopende theatertour vooraf lichtplannen en gaat u met en gerust hart uw theatervoorstelling in. Ons professionele technische team zorgt op locatie voor een kwalitatieve uitvoering van de opdracht. Wij begeleiden ook u graag tijdens het gehele project met uw theatershow en maken graag met u een rondje langs de theaters.

LSP Group is gevestigd in Den Bosch (‘s-Hertogenbosch), direct aan de A59 – Afslag Engelen (Boksheuvelstraat 24B). LSP Group staat u graag te woord via info@lspgroup.nl of telefonisch via +31 73 644 74 91.